Aktuellt

Årets tema blir VÄNLIGHET. Två ambassadörer är 50-årsjubilerande Bamse och Nicolas Lunabba, som skrivit boken ”Blir du ledsen om jag dör?”. Mer information kommer längre fram. Men boka redan nu in den digitala Inspirationsdagen måndag 28 augusti, med Gunilla Kindstrand som moderator.

Då lyfter vi också fram Read Hour, som startades av finska Barn- och ungdomsstiftelsen 2019, på FN:s läskunnighetsdag 8 september med en timmes gemensam läsning (kl 19, lokal tid). Se mer på Read Hour Sveriges hemsida.

Passa på att titta på förra årets Inspirationsdag, som följdes live av över 100 personer och i efterhand har visats över 400 gånger!

Redan nu kan ni börja tänka på roliga aktiviteter till årets LÄSLOV och fylla i formuläret på LÄSLOVS hemsida. Och tipsa oss gärna om spännande samarbetspartners!


Bokomslag: Sara R. Acedo